Over ons

Telefoon Expert staat bekend als een betrouwbare mobiele online webwinkel in telefoons, accessoires en reparatie. Met dezelfde service als in een fysieke winkel maar dan tegen internetprijzen!
Naast een ruime keuze van het assortiment van Telefoon Expert.com bieden wij alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.


Keurmerk

Telefoon Expert is aangesloten bij verschillende keurmerken

Consumenten kopen steeds vaker producten via alternatieve wegen zoals internet. We spreken hierbij van een ‘overeenkomst op afstand’; er is geen fysiek contact tussen koper en verkoper. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels. Is een onderneming in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk? Dan mag de consument erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.


Veilig betalen

Bij Telefoon Expert kun je op veel verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDeal, Paypal of met een creditcard. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internet omgeving. Veiliger betalen dan bij Telefoon Expert kan bijna niet

       

Garantie

Voor alle hard- en software gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden, per post of e-mail, met je bestelling meegestuurd.daarnaast komt het voor dat een artikel niet perfect wordt afgeleverd of dat het kapot gaat. In die gevallen gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een passend oplossing


Thuisbezorgd

De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen drie werkdagen geleverd, dat geld voor bijna alle producten uit ons assortiment of het moet anders opgegeven zijn. Daarnaast kun je je bestelling overal laten bezorgen, dus ook op je werk.

Telefoon Expert werkt met een aantal bezorg diensten zoals Packs, DHL, Ups, GLS. Dit doen we om U een optimale service te verlenen.


Retourservice

Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen, maar gebeurt het toch dan kun je het artikel binnen 14 dagen terugsturen, na ontvangst van het artikel storten wij het product bedrag aan u terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden aanvullende voorwaarden

  • facebook
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Instagram Social Icon

Telefoon Expert gaat verder waar andere bedrijven stoppen met name de service. Bel ons voor het maken van een afspraak of stuur een bericht via het invulformulier bij het contact menu.