Zakelijk aanmelden

Reparatie

Wij als vakkundig telefoon reparateurs passen wij onze kennis en jarenlange ervaring dagelijks met veel plezier toe op vele merken en modellen. Wij geven vooraf altijd een duidelijk beeld van de reparaties en de kosten en uiteraard houden wij deze zo laag mogelijk. Vaak kunnen wij uw telefoon ter plekke repareren terwijl u wacht. Anders binnen een dag. (incl. zaterdag)

 

 

Zakelijk

Als zakelijke klant profiteert u van vele voordelen van telefoon Expert, hoe groot of klein uw onderneming ook is. Wij zorgen voor snelle levering en service, betaling op rekening en we halen en brengen uw toestel(len) wanneer het u uitkomt. Met onze uitgebreide telefoon reparatie service voor zakelijke klanten, hoeft u geen seconde offline te zijn.

    Contact

Neem gerust contact met ons op om uw probleem van uw toestel aan ons voor te leggen, of de mogelijkheden door te spreken. Ons kunt u via mail, facebook of telefoon bereiken en wij kunnen u vrijblijvend advies en hulp aanbieden.

Voordelen

Naast het uitvoeren van telefoon reparaties, delen wij graag onze kennis. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor advies, onderhoud tips en een uitgebreid overzicht van mogelijke problemen met uw toestel. Mocht een telefoon reparatie nodig zijn, dan helpen wij u zo snel en zorgvuldig mogelijk verder.

Garantie

Wij maken hoofdzakelijk gebruik van originele onderdelen bij onze telefoon reparaties. (geldt ook voor tablets) Daarom heeft u recht op een garantie van drie maanden op al onze hardware reparaties. Deze termijn gaat in op de dag van de telefoon reparatie. Ook software reparaties en telefoon reparaties die betrekking hebben op waterschade vallen onder deze garantie. 

Service

Wij zijn elke dag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur. Ook wanneer u direct een telefoon reparatie nodig heeft, kunt u bij ons terecht. De meeste telefoon reparaties kunnen wij binnen 24 uur uitvoeren en vaak kunnen wij uw telefoon op de dag dat u belt al in behandeling nemen. Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht.  
Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar via mail en facbook.

  • facebook
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Instagram Social Icon

Telefoon Expert gaat verder waar andere bedrijven stoppen met name de service. Bel ons voor het maken van een afspraak of stuur een bericht via het invulformulier bij het contact menu.